Airco installaties

Airco installatie service

Met een aangenaam binnenklimaat voelt u zich altijd prettig in uw woning.
Airconditioning zorgt voor verkoeling, verwarming, ventilatie en ontvochtiging, zodat de luchtkwaliteit en temperatuur altijd optimaal is.
Ook in uw bedrijfspand zorgt dit voor een prettige werksfeer.

ceiling-with-air-conditionned-1219168

Trend installatietechniek is al vele jaren actief als airco installateur in Veenendaal en omstreken en hebben al menig klant laten zien waar wij toe in staat zijn. Wij hebben gemotiveerde vakmensen voor u klaar staan om uw airconditioning installatie op de meest professionele manier met de best denkbare service te installeren. Wij vinden namelijk dat wij als installateur niet alleen uw installatie moeten verzorgen maar dat wij ook een top service moeten verlenen.

Met ons als installateur van uw airco installatie bent u er altijd zeker van dat de klimaatbeheersing in uw bedrijf of woning altijd goed zal functioneren.

Wij werken voornamelijk met de airconditioners van Panasonic, Samsung,Mitsubishi en Daikin. Deze fabrikanten staan bekend om de uitstekende kwaliteit.

Tegenwoordig zijn airco systemen ook makkelijk en eenvoudig te bedienen via een app op uw smartphone of tablet.daikin-ftxg-elegant-mat-wit-design-daikin-emura-wandmodel-airco-splitsysteem-ruimte-tot-ca-88-m

Iphone airco daikin

 

 

 

 

 

 

 

Airco onderhoud service

Wij laten het er niet bij om alleen de installatie te verzorgen. Wij zijn de airco installateur die ook het onderhoud voor uw installatie kan verzorgen. Wij doen dit zowel voor bestaande als nieuwe installaties.

Tijdens dit onderhoud worden bij een airco filters gereinigd of vervangen, zowel de binnen als de buitenunit van de airco gereinigd, de inhoud van het koudemiddel wordt gecontroleerd door middel van een lekkage test, de werking wordt getest. Een regelmatige controle  zorgt ervoor dat eventuele lekkages en slecht functionerende en/ of defecte onderdelen tijdig worden opgemerkt en vervangen (mits garantie), waardoor de levensduur van het installatie opmerkelijk verlengd wordt!

Wilt u ook genieten van een aangenaam klimaat? Of heeft uw airco installatie dringend onderhoud nodig? Dan bent u bij Trend installatietechniek aan het juiste adres.

Neem contact op voor meer informatie.

Uw naam (verplicht)
Uw e-mail (verplicht)
Onderwerp
Uw bericht

captcha