Beveiligingscamera / Bewakingscamera systemen

Beveiligingscamera & bewakingscamera systemen

Beveiliging van gebouwen in de particuliere, bedrijfs- en publieke sector neemt een steeds belangrijker plaats in. Trend Installatietechniek biedt u een totaalpakket aan disciplines waarmee integrale beveiliging wordt geboden.

Of het nou in Inbraak,Toegangscontrole, Brandmeld/Ontruiming, camerasystemen of een CCTV installatie is. Trend verzorgt de aanleg en het onderhoud van uw beveiligingssysteem en/of camerasystemen volgens de normen van de Borg en het NCP. Iedere beveiligingsinstallatie wordt volledig naar wens van de klant en eventueel diens verzekeraar ontworpen en geïnstalleerd, rekening houdend met alle geldende voorschriften en wettelijke eisen.

Beveiligingscamera systemenHome beveiliging en camerasystemen

Als voorbeeld nemen we beveiligingscamera systemen. De vraag naar bewakingscamera neemt snel toe. Een specialisme dat voor ons geen geheimen kent.
Door een simpele koppeling aan uw netwerk kunt u de beelden ter alle tijde oproepen door middel van uw smartphone of natuurlijk gewoon achter u bureau. Er ontgaat u niets, terwijl u met gebruik van een harddisk vele dagen aaneengesloten op kunt slaan.

In combinatie met uw alarmsysteem en de doorschakeling naar een meldkamer, bereikt u een effectieve alarmopvolging op de juiste locatie.

Heeft u interesse in beveiligingscamera & camerasystemen?

Wij van Trend installatietechniek BV hebben jarenlange ervaring in het installeren van beveiligingscamera systemen. U kunt er dus op aan dat wij een beveiligingscamera systeem vakkundig voor u installeren. Weet u niet wat voor een systeem voor u het beste is? Geen probleem. Met onze ervaring kunnen we u adviseren wat voor uw locatie de beste oplossing is.

INTERESSE?
Neem dan contact met ons op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha