Elektrotechniek

Elektrotechniek

Trend Installatietechniek biedt een breed en compleet scala aan diensten, waarmee wij tegemoetkomen aan vrijwel elke vraag op het gebied van elektrotechnische installaties.

Hiermee hebben wij alles in huis om de opdrachtgever terzijde te staan. Met inzicht in de specifieke wensen en behoeften in uiteenlopende sectoren. Met scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en toepassingen, blijven wij op de hoogte van de standaarden die horen bij een elektrotechnische installatie.

Uw elektrotechnische installatie moet goed in orde zijn. Of het nu een nieuwe of een bestaande is installatie op het gebied van elektrotechniek is. Trend Installatietechniek verzorgt de elektrotechniek voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers.

Wij hebben onder andere gewerkt voor:
Ziggo, Reggefiber, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, KPN, etc.

Verschillende type installaties komen aan bod. Van klein naar groot. Van het aanleggen van bekabeling tot een complete domotica installatie. Een van onze specialiteiten is het aanleggen van verlichting. Led verlichting is de laatste jaren ‘hot’. Daarom zijn we op dit gebied de laatste jaren flink gegroeid.

Installaties op het gebied van elektrotechniek installeren wij voornamelijk in de utiliteitsbouw. Dit kunnen kantoren en opslagruimtes zijn maar ook scholen en winkels. Eigenlijk kunnen wij gewoon voor ieder type gebouw een elektrotechniek installatie aanleggen.