LED verlichting

LED verlichting

De waarde van verlichting wordt nog altijd vaak onderschat.
Verlichting is namelijk erg belangrijk voor de kwaliteit van ons dagelijks leven. Door middel van het aanpassen van bijvoorbeeld de lichtkleur, de lichtopstelling en de lichtsterkte kunt u een aangenaam werkklimaat creëren. Hierdoor zullen werknemers zich meer tevreden en comfortabeler voelen, waardoor het ziekteverzuim kan afnemen en de arbeidsproductiviteit kan toenemen.
Door de ontwikkelingen op het gebied van verlichting en milieu is de toepassing van LED verlichting een steeds belangrijkere rol aan het innemen op het gebied van decoratieve en functionele verlichting.

Naast de functionele voordelen is met LED verlichting veel geld te besparen. Door het lage verbruik van elektriciteit en de lange levensduur zal op termijn minder geïnvesteerd te hoeven worden in verlichting. Hierdoor kunnen de investeringskosten binnen enkele jaren worden terugverdiend. LED lampen ontwikkelt minder warmte waardoor er dus ook minder gekoeld hoeft te worden.

Voordelen LED
– Veel langere levensduur
– Grote (mechanische schokbestendigheid)
– Veel geringere energiebehoefte
– Veel minder warmteontwikkeling
– Bij dimmen en kou neemt het rendement toe ten opzichte van spaarlampen

Trend installatietechniek is sterk gespecialiseerd op het gebiedt van LED verlichting installaties.
Verder installeren wij voornamelijk verlichting in de utiliteitsbouw zoals kantoren, opslagruimtes, ziekenhuizen, winkels etc.

Informatie opvragen

En is uw interesse gewekt? Wilt u meer informatie hebben over hoe u uw huis of bedrijf kan automatiseren? Neem dan contact met ons op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha