Technisch Tekenen

Home Tekenwerk groot

Technisch tekenen

Het is belangrijk om uw installatie zo duidelijk mogelijk technisch op papier te laten tekenen. Trend installatietechniek kan op gebied van technisch tekenen aan alle wensen van de opdrachtgever voldoen. Daarnaast hanteren wij voor technisch tekenwerk altijd de geldende normen en voorschriften. Zo krijgt u een installatie tekening van hoogwaardige kwaliteit.

Technisch tekenen verzorgen wij voor adviseurs, elektrotechnische installatie bedrijven enz. Voor het vak van technisch tekenen heb je ervaring nodig. Bij Trend hebben we specialisten lopen met jarenlange in technisch tekenen. Onze specialisten zijn dan ook gecertificeerd om te werken met de beste programma’s voor het maken van technisch tekenwerk. En bij iedere update leren wij gewoon bij. Zo werken we bij Trend. We updaten ons zelf. Want het is belangrijk om bij te blijven met de nieuwste software en technieken. Zo kunnen wij onze klanten bedienen met het nieuwste van het nieuwste. Door onze ruime ervaring en uitstekende beheersing van de laatste CAD-software, is Trend in staat technische tekeningen van hoge kwaliteit te produceren.

Zo kunt u bij ons terecht voor o.a.:

  • Revisie tekenwerk
  • Ontwerp van elektrotechnische installaties
  • Digitalisering van tekeningen
  • Omzetten van digitale bestanden
  • Werktekeningen

Technisch tekenen wordt bij Trend uitgevoerd met Autocad en Stabicad. De Technische tekeningen worden digitaal en/ of op witdruk aangeleverd.

Heeft u werk voor ons liggen? Neem dan contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha