Beveiligingsinstallatie header

Trend Installatietechniek B.V.

Beveiligingsinstallatie

Een beveiligingsinstallatie gewenst? De vraag naar beveiligingssystemen neemt toe. En dat is niet voor niets, want inbrekers worden steeds inventiever. Dit specialisme kent voor Trend BV geen geheimen. Wij hebben veel ervaring met beveiligingsinstallaties. Door uw beveiligingssysteem aan uw netwerk te koppelen, kunt u ten alle tijden beveiligingsbeelden oproepen. Dit kan niet alleen van achter uw bureau, maar ook gewoon vanaf uw smartphone. Met een goede beveiligingsinstallatie ontgaat u niets en kunt u beelden vele dagen opslaan.

Offerte aanvragen
×

35 jaar ervaring in elektrotechniek

Installaties voor binnen en buiten

Zakelijke en particuliere markt

Daarom een goed beveiligingssysteem

Daarom een goed beveiligingssysteem

Met een goede beveiligingsinstallatie heeft u minder zorgen. U kunt niet alleen rustiger slapen, maar ook prettiger werken of  lekker op vakantie zonder dat u bang hoeft te zijn dat er wordt ingebroken of er brand is. Het beveiligingssysteem houdt de wacht en alarmeert u als er iets loos is.

Offerte aanvragen

Type alarmsystemen

Beveiligingsinstallaties

Type alarmsystemen

Er zijn verschillende type alarmsystemen.Wij zijn gespecialiseerd in zowel inbraakbeveiliging als brandbeveiliging. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook een alles-in-1 alarmsysteem voor u regelen. Vandaag de dag worden de meeste alarmsystemen draadloos met elkaar verbonden. Dit brengt mooie mogelijkheden mee.  U bent bijvoorbeeld weg van huis maar heeft toch met uw telefoon of tablet toegang tot de camera’s. Een alarmsysteem werkt natuurlijk ook preventief. Hoeveel inbrekers gaan naar uw huis als er camera’s hangen?

Offerte aanvragen

Advies op maat

Trend Installatietechniek B.V.

Advies op maat

Trend BV heeft jarenlange ervaring in het installeren van beveiligingscamera systemen. U kunt er dus op aan dat wij een beveiligingscamera systeem vakkundig voor u installeren. Weet u niet wat voor een systeem voor u het beste is? Geen probleem. Met onze ervaring voorzien wij u graag van een gedegen advies op maat, zodat u weet wat voor uw locatie de beste oplossing is.

Offerte aanvragen

Beveiligingsinstallatie

Trend Installatietechniek B.V.

Beveiligingsinstallatie

Uw beveiligingsinstallatie kunt u het beste laten installeren door Trend BV. Wij bieden u namelijk altijd vele voordelen. Allereerst hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, verlichting, huisautomatisering, domotica, KNX, enzovoort. Wij zijn gecertificeerd en gediplomeerd. Ons personeel is bekend met de nieuwste software, installatietechnieken, standaarden en wet- en regelgeving. Zij hebben diverse opleidingen en cursussen succesvol afgerond. Wij zijn tevens een groen bedrijf. Wij scheiden ons bouwafval en laten dit netjes ophalen of voeren dit af. Bij het ophalen en afvoeren werken we samen met bedrijven die zich bezighouden met recyclen, zoals Wecycle. Tevens zijn wij InstallQ erkend installateur. Deze organisatie stimuleert de aanleg van veilige installaties.

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem geïnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan