E-installaties header

Trend Installatietechniek B.V.

E-installaties

E-installaties gewenst? Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en aanleggen van kabels, leidingen, schakelaars en wandcontactdozen. Soms kunnen er problemen ontstaan met het bekabelingssysteem, waardoor uw bedrijf of organisatie in de problemen komt. Trend BV biedt dan snel een efficiënte oplossing. Neem direct contact op voor uw E-installaties of lees verder voor meer informatie.

Offerte aanvragen
×

35 jaar ervaring in elektrotechniek

Installaties voor binnen en buiten

Zakelijke en particuliere markt

Kunnen we u helpen?

Maak een keuze

Electrische installatie

Elektrische installatie

Particuliere en zakelijke markt

Keuring elektrische installatie

Keuring elektrische installatie

Volgens de norm gekeurd

laadpaal aanleggen

Laadpaal aanleggen

Thuis en op de zaak

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Interesse in onze diensten?

Bekabelingssystemen

Goede E-installaties zijn essentieel. Tegenwoordig bestaan de meeste gebouwen uit gestructureerde bekabelingssystemen. Deze systemen bestaan doorgaans uit een netwerk met meerdere verdeelpunten op enkele centrale locaties in het gebouw. De verdeelpunten verbinden wij met elkaar door gebruik te maken van glasvezel of koper. Vervolgens monteren wij alle geïnstalleerde kabels in het gebouw af in 19” patchkasten op glasvezel en/of RJ45 distributiepanelen. Dit gebeurt in de verdeelpunten (ook wel MER of SER ruimtes genoemd)

Offerte aanvragen

Plaatsing en preventief onderhoud

Trend Installatietechniek B.V.

Plaatsing en preventief onderhoud

Wij kunnen niet alleen uw E-installatie plaatsen, maar deze ook van onderhoud voorzien. Goed onderhoud is van groot belang, want alleen zo worden problemen voorkomen en blijft de continuïteit gewaarborgd. Wij werken enkel volgens strikte regels en normen voor een gezonde werksituatie in een datacom ruimte of serverruimte.

Offerte aanvragen

Daarom Trend BV

Trend Installatietechniek B.V.

Daarom Trend BV

Wilt u E-installaties laten verrichten, dan is Trend BV uw aangewezen partner. Wij verrichten niet alleen snelle installaties, maar staan ook bekend om het volgende Groen bedrijf: Trend BV is een groen bedrijf. Wij scheiden ons bouwafval en laten dit netjes ophalen of voeren dit af. Bij het ophalen en afvoeren werken we samen met bedrijven die zich bezighouden met recyclen, zoals Wecycle. InstallQ erkend installateur: wij beschikken over het InstallQ keurmerk, wat de aanleg van veilige installaties bevordert. Jarenlange ervaring: wij zijn jarenlang specialist op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, verlichting, huisautomatisering, domotica, KNX, enzovoort. Gecertificeerd en gediplomeerd: ons personeel is bekend met de nieuwste software, installatietechnieken, standaarden en wet- en regelgeving. Zij hebben diverse opleidingen en cursussen succesvol afgerond.

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem geïnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan