Slimme beveiliging header

Trend Installatietechniek B.V.

Slimme beveiliging

Slimme beveiliging nodig? Goede beveiliging wordt steeds belangrijker voor gebouwen in de particuliere, bedrijfs- en publieke sector. Daarom biedt Trend BV u een totaalpakket aan waarin wij integrale beveiliging aanbieden.

Offerte aanvragen
×

35 jaar ervaring in elektrotechniek

Installaties voor binnen en buiten

Zakelijke en particuliere markt

Domotica in de zorg

Onze beveiligingsmogelijkheden

Voor uw slimme beveiliging bieden wij diverse opties aan. Of het nu om inbraakbeveiliging, toegangscontrole, brandmelding/ontruimingssystemen, camerasystemen of een CCTV installatie gaat, wij staan voor u klaar. Trend BV verzorgt de aanleg en het onderhoud van uw beveiligingssysteem geheel volgens de normen van de Borg en het NCP. Wij ontwerpen iedere beveiligingsinstallatie volledig naar de wensen van de klant en indien van toepassing ook hun verzekeraar. Bovendien  installeren wij de ontworpen beveiligingsinstallatie. Hierbij houden wij rekening met alle voorschriften en wettelijke eisen. Kortom: bij Trend BV kunnen wij alles voor u regelen op het gebied van beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen

Dit kunnen wij installeren

Trend Installatietechniek B.V.

Dit kunnen wij installeren

Wij kunnen diverse systemen voor u installeren, waaronder systemen zoals alarmsystemen. Het Alarmsysteem van Trend is van hoogwaardige kwaliteit. Bij Trend maken we immers alleen gebruik van topkwaliteit alarmsystemen. Ook kunnen wij beveiligingscamerasystemen installeren en de installatie van CCTV systemen verrichten. CCTV is de Engelse benaming voor cameratoezicht en camerabewaking. Brandbeveiliging systemen nodig? Ook daar kan Trend BV voor zorgen.

Offerte aanvragen

zelf beveiliging installeren

Trend Installatietechniek B.V.

Zelf beveiliging installeren?

Uw slimme beveiliging kunt u ook zelf installeren. Hierbij raden wij u de AJAX hub kit 2 aan. Dit kunt u bestellen bij onze partner Domoticamagazijn. Wilt u uw beveiliging laten installeren? Dan kunt u het beste contact opnemen met Trend BV, zodat wij de opties met u kunnen bespreken.

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem geïnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan