Keuring elektrische installatie header

Trend Installatietechniek B.V.

Keuring elektrische installatie

Keuring van een elektrische installatie benodigd? Zet Trend BV in. De normen en regelgeving op het gebied van het technisch beheer van systemen zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan het systeembeheer. Snel en flexibel inspelen op deze veranderingen biedt extra kansen, maar vraagt ook om aanpassing van uw bedrijfsprocessen en installaties. Voor het keuren van uw elektrische installatie bent u bij Trend BV zeker van een snelle en professionele keuring.

Offerte aanvragen
×

35 jaar ervaring in elektrotechniek

Installaties voor binnen en buiten

Zakelijke en particuliere markt

Daarom uw elektrische installatie laten keuren

Trend Installatietechniek B.V.

Daarom uw elektrische installatie laten keuren

Een keuring aan uw elektrische installatie laten verrichten is erg belangrijk. Technisch beheer zorgt ervoor dat uw installaties tijdig worden aangepast en in topconditie blijven. Alleen zo presteren ze optimaal. Preventief onderhoud middels een keuring is een goede zet om uw installaties optimaal in te kunnen zetten.

Offerte aanvragen

Ons technisch beheer

Trend Installatietechniek B.V.

Ons technisch beheer

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het voorkomen van storingen middels een keuring, preventief onderhoud, herstel, installaties, uitbreidingen en aanpassingen. Trend BV kan u adviseren bij installaties alsmede bij duurzame en kostenbesparende oplossingen op het gebied van energie. Ook kunnen wij het beheer geheel uit handen nemen. In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een expert in beheer. Wij zijn altijd bekend met de nieuwste normen en regelgeving. Hierdoor kunt u er vanuit gaan dat uw beheer in de juiste handen is. Aan de hand van uw specifieke situatie, kunnen wij maatwerk bieden. Samen zoeken we naar een totaaloplossing die u maximaal rendement oplevert.

Offerte aanvragen

Daarom kiest u voor ons

Trend Installatietechniek B.V.

Daarom kiest u voor ons

De keuring van uw elektrische installatie kunt u het beste aan Trend BV uitbesteden. Bij ons staan u namelijk diverse voordelen.
Wij zijn onder andere een groen bedrijf en scheiden ons bouwafval. Bij het ophalen en afvoeren werken we samen met bedrijven die zich bezighouden met recyclen. Ook zijn wij
gecertificeerd en gediplomeerd. Ons personeel is bekend met de nieuwste software, installatietechnieken, standaarden en wet- en regelgeving. Wij zijn tevens InstallQ erkend installateur. Wij  beschikken over het InstallQ keurmerk. Deze organisatie stimuleert de aanleg van veilige installaties. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring in de
installatietechniek, elektrotechniek, verlichting, huisautomatisering, domotica, KNX, enzovoort.

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem ge√Įnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan