Data header

Trend Installatietechniek B.V.

Data

Uw data laten aanleggen? Trend BV heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en aanleggen van datanetwerken. Intussen hebben wij diverse klanten mogen voorzien van een hoogwaardig data-netwerk, waaronder CAT, CAT5E, CAT6, CAT6A en glas netwerken. Laat direct uw data aanleggen door onze specialisten of lees verder voor meer informatie.

Offerte aanvragen
×

35 jaar ervaring in elektrotechniek

Installaties voor binnen en buiten

Zakelijke en particuliere markt

Kunnen we u helpen?

Maak een keuze

Netwerk aanleggen

Netwerk aanleggen

Van Wifi tot complete netwerken

Serverruimte

Serverruimte

Complete serverruimtes

Domotica

Domotica

Volledige automatisering

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Interesse in onze diensten?

Onze werkwijze

Wanneer wij uw data aanleggen wordt alle bekabeling volgens de specificatie van de fabrikant aangesloten in de patchkast en wall-outlets. Deze worden gemeten met een gekalibreerde datameter van Fluke DTX1800.Elke aansluiting wordt apart gemeten en digitaal en eventueel schriftelijk overgedragen aan de opdrachtgever. Hierdoor weet de eindklant/opdrachtgever dat de installatie van het datanetwerk voldoet aan de gestelde eisen zoals in de norm is vastgelegd.

Offerte aanvragen

Voordelen datanetwerk

Trend Installatietechniek B.V.

Voordelen datanetwerk

Een datanetwerk biedt veel meer voordelen als we deze vergelijken met een traditioneel netwerk, zoals: vaak lagere kosten aan materiaal, hogere snelheden en ongevoelig voor elektromagnetische storingen. Nadelen zijn er voor de gebruiker niet. Het werkt namelijk precies zoals het hoort te werken.

Offerte aanvragen

Onderhoud

Trend Installatietechniek B.V.

Onderhoud

Uw data up-to-date houden is erg belangrijk. Zoals elk netwerk moet ook een datanetwerk goed functioneren. Om een netwerk goed te laten functioneren is onderhoud nodig. Ook met het onderhoud van uw datanetwerk is Trend BV u graag van dienst. Wij zijn bekend met de verplichte standaarden waar een netwerk aan moet voldoen. U haalt met Trend BV dus een echte specialist binnen die alle kennis in huis heeft om uw netwerk te leveren, installeren en te onderhouden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of zet ons direct in voor het aanleggen van uw data of onderhoud aan uw datanetwerk.

Neem contact op

Waarom kiezen voor Trend BV

Trend Installatietechniek B.V.

Waarom kiezen voor Trend BV?

Kiest u voor Trend BV, dan profiteert u van verschillende voordelen. Wij hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek, elektrotechniek, verlichting, huisautomatisering, domotica, KNX, enzovoort. Ook zijn wij een groen bedrijf. Wij scheiden ons bouwafval en laten dit netjes ophalen of voeren dit af. Bij het ophalen en afvoeren werken we samen met bedrijven die zich bezighouden met recyclen, zoals Wecycle. Bovendien zijn wij InstallQ erkend installateur. Deze organisatie stimuleert de aanleg van veilige installaties. Ook zijn wij
gecertificeerd en gediplomeerd: ons personeel is bekend met de nieuwste software, installatietechnieken, standaarden en wet- en regelgeving. Zij hebben diverse opleidingen en cursussen succesvol afgerond.

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem geïnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan