Trend Installatietechniek B.V.

Veelgestelde vragen

×

Wat wilt u weten?

Veelgestelde vragen

Wat is domotica?
Domo komt van het Latijnse woord Domus: dat betekent woning en Tica verwijst naar technologie. Oftewel: elektronische processen in en om uw woning, die uw woongemak en -veiligheid verhogen
U kunt hierbij denken aan verwarming, zonnewering, verlichting, gordijnen, alarm- en brandsystemen ect.
Wat kunnen jullie allemaal installeren?
Trend Installatietechniek BV biedt een breed en compleet scala aan diensten. Denk hierbij aan het aanleggen van kabels, leidingen, schakelaars en wandcontactdozen. Verder zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van alarm- en brandinstallaties en laadpalen. Hiermee komen wij tegemoet aan vrijwel elke vraag op het gebied van elektrotechnische installaties.
Kan ik voor onderhoud en keuring ook bij jullie terecht?
Naast het plaatsen van E-installatie ontzorgen wij u ook met het onderhoud van de installatie. Goed onderhoud is van groot belang. Ook voor de keuring van E-installaties kunt u bij ons terecht.
Plaatsen jullie ook laadpalen?
Wij kunnen u voorzien van een laadpaal bij u thuis of uw bedrijf. Zo bieden wij laadpalen voor diverse soorten elektrische auto’s aan. Deze installeren wij bovendien graag voor u.
Waarom een alarminstallatie of beveiligingsinstallatie laten plaatsen?
Met een goede beveiligingsinstallatie heeft u minder zorgen. U kunt rustiger slapen, maar ook prettiger werken of ontspannen op vakantie zonder dat u bang hoeft te zijn dat er wordt ingebroken of er brand is. Het beveiligingssysteem houdt de wacht en alarmeert u als er iets loos is.
Welke beveiligingsmogelijkheden bieden jullie aan?
Wij zijn gespecialiseerd in zowel inbraak- als brandbeveiliging. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook een alles-in-1 alarmsysteem voor u regelen.
Werken jullie in heel Nederland?
Vanuit onze locatie in Veenendaal, in het midden van het land, bedienen wij heel Nederland. Wij werken van Amsterdam en Groningen tot Maastricht.
Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
U kunt bellen, mailen of uw vraag insturen via het contactformulier. Wij helpen u graag!
Gaan jullie als bedrijf duurzaam te werk?
Wij scheiden ons bouwafval en laten dit netjes ophalen of voeren dit af. Bij het ophalen en afvoeren werken we samen met bedrijven die zich bezighouden met recyclen, zoals Wecycle.
Zijn jullie gecertificeerd en gediplomeerd?
Wij zijn bekend met de nieuwste software, installatietechnieken, standaarden en wet- en regelgeving. Onze medewerkers hebben diverse opleidingen en cursussen afgerond. Trend Installatietechniek is een InstallQ erkend installateur. InstallQ is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties bevordert.

Andere vraag?

Staat uw antwoord er niet tussen? Neem contact op met onze specialisten.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem geïnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan