Serverruimte header

Trend Installatietechniek B.V.

Serverruimte

Het realiseren van een serverruimte is geen kleine klus. Alle componenten in een serverruimte moeten op elkaar afgestemd zijn. Alle apparatuur en racks moeten juist worden aangesloten, moeten voldoen aan alle eisen die worden gesteld en moeten worden aangesloten op een beveiligingsinstallatie. Ook energy-efficiency wordt over meegedacht. Een serverruimte staat immers 24/7 aan.

Offerte aanvragen
×

35 jaar ervaring in elektrotechniek

Installaties voor binnen en buiten

Zakelijke en particuliere markt

Daarom uw server onderhouden

Daarom uw server onderhouden

Uw serverruimte onderhouden? Een ongeluk schuilt al in een klein hoekje. Denk bijvoorbeeld wanneer een koelunit tijdens het onderhoud wordt uitgezet. De temperatuur loopt hierdoor op, wat zorgt voor een uitschakeling van het serversysteem. Dit kan resulteren in een onaangename kettingreactie, waarbij ook de computers uitvallen en uw programma’s niet meer draaien. Uw bedrijf of organisatie ligt dan stil. Uiteraard wilt u dit zien te voorkomen. Gelukkig kan Trend BV uw serverruimte optimaal onderhouden, waardoor soortgelijke ongelukken worden voorkomen en uw server veilig blijft.

Offerte aanvragen

Onderhoud serverruimte

Trend Installatietechniek B.V.

Onderhoud serverruimte

Wanneer wij een server onderhouden, komen wij in de praktijk regelmatig
ongewenste situaties tegen in datacom-ruimtes. Deze situaties maken niet alleen ons werk lastiger, maar ook het werk van mensen binnen het bedrijf of de organisatie. Door te zorgen voor goed onderhoud van de serverruimte, kunnen diverse problemen worden voorkomen. Het preventieve onderhoud blijft op deze wijze gewaarborgd. Trend BV werkt middels strenge regels en normen om een gezonde werksituatie in een serverruimte of datacom ruimte te creëren.

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Trend Installatietechniek B.V.

Onze werkwijze

Wanneer u ons inzet voor het onderhoud van uw serverruimte, maken we vooraf een
inschatting van het type onderhoud en de impact ervan op uw systemen en bedrijfsvoering. Samen selecteren we de meest ideale onderhoudsvorm voor u, zodat u goed inzicht krijgt in wat voor soort onderhoud er verricht wordt. Waar nodig begeleiden we het onderhoud ter plekke. Hierbij controleren we elke handeling van de monteur. Als ons geoefende oog iets opvalt, laten we het meteen weten. We vertellen u precies wat we doen en waarom wij dit doen.  Wij denken mee, zijn betrokken en doen niet anders dan dat.  Wij zetten alles in het werk om uw werk zo eenvoudig mogelijk te maken. Uw systemen zijn veilig bij onze specialisten.

Offerte aanvragen

Daarom Trend BV

Trend Installatietechniek B.V.

Daarom Trend BV

Als u uw serverruimte laat onderhouden door Trend BV, krijgt u hier zeker geen spijt van. Wij bieden u namelijk altijd vele voordelen. Wij zijn namelijk een groen bedrijf. Wij scheiden ons bouwafval en laten dit netjes ophalen of voeren dit af. Bij het ophalen en afvoeren werken we samen met bedrijven die zich bezighouden met recyclen, zoals Wecycle.
Bovendien hebben wij jarenlange ervaring in de installatietechniek, elektrotechniek, verlichting, huisautomatisering, domotica, KNX, enzovoort. Wij zijn tevens gecertificeerd en gediplomeerd. Ons personeel is bekend met de nieuwste software, installatietechnieken, standaarden en wet- en regelgeving. Zij hebben diverse opleidingen en cursussen succesvol afgerond. Tevens zijn wij InstallQ erkend installateur. Wij beschikken over het InstallQ keurmerk. Deze organisatie stimuleert de aanleg van veilige installaties.

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem geïnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan