Netwerk aanleggen header

Trend Installatietechniek B.V.

Netwerk aanleggen

Wilt u een netwerk aanleggen? Misschien wilt u een professioneel netwerk laten aanleggen en uw kabels netjes wegwerken. Wanneer een netwerk niet op de juiste wijze is aangelegd, kan dit voor problemen zorgen. Zo kun je wellicht niet meer de weg vinden door de kast of veroorzaakt het netwerk elders problemen die u niet goed kunt traceren. Door op de juiste wijze een netwerk aan te leggen en te zorgen voor preventief onderhoud, blijft uw systeem en netwerk in topvorm.

Offerte aanvragen
×

35 jaar ervaring in elektrotechniek

Installaties voor binnen en buiten

Zakelijke en particuliere markt

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud

Wanneer wij een netwerk aanleggen, komen wij regelmatig ongewenste situaties tegen in datacom-ruimtes. Situaties die ons werk, dat van leveranciers en van lokale netwerkbeheerders bemoeilijken, en die de kwaliteit van het netwerk niet ten goede komt. Met goede afspraken en wat (zelf)discipline kan dit volgens ons eenvoudig worden voorkomen. Zo blijft preventief onderhoud gewaarborgd. Om te komen tot een eenduidige werkwijze en een goede ‘patchhygiëne’,werken wij volgens strikte regels en normen voor een gezonde werksituatie in een datacomruimte of serverruimte.

Offerte aanvragen

Werkwijze

Trend Installatietechniek B.V.

Werkwijze

Zet u ons in voor het aanleggen van uw netwerk, dan gaan wij op een snelle doch zorgvuldige wijze te werk. Wij zetten uw wensen centraal en vinden het belangrijk dat uw netwerk zo goed mogelijk functioneert. Daarom verzorgen wij niet alleen het preventieve onderhoud, maar kunnen wij u ook van dienst zijn als u een probleem met uw netwerk ervaart. Kortom: wij kunnen u op alle fronten geheel ontzorgen.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Trend BV

Trend Installatietechniek B.V.

Waarom kiezen voor Trend BV?

Kiest u voor Trend BV, dan bent u niet alleen zeker van professionele en snelle service. Wij garanderen nog meer voordelen. Zo hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, verlichting, huisautomatisering, domotica, KNX, enzovoort. Ook zijn wij gecertificeerd en gediplomeerd: ons personeel is bekend met de nieuwste software, installatietechnieken, standaarden en wet- en regelgeving. Zij hebben diverse opleidingen en cursussen succesvol afgerond. Bovendien zijn wij een groen bedrijf. Wij scheiden ons bouwafval en laten dit netjes ophalen of voeren dit af. Tevens zijn wij InstallQ erkend installateur. Deze organisatie stimuleert de aanleg van veilige installaties.

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem geïnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan