Slimme apparaten header

Trend Installatietechniek B.V.

Slimme apparaten

Slimme apparaten mogen zeker niet in huis ontbreken. Een smart home, ofwel een slim geautomatiseerd huis, is helemaal van nu! Hierbij kunt u praktisch alles draadloos op afstand bedienen. Dit kan bijvoorbeeld via uw smartphone of tablet. Trend BV is expert op het gebied van KNX domotica systemen. Met deze systemen maken wij van uw huis eenvoudig een slim huis. Wilt u een impressie zien van een geautomatiseerde domotica woning? Bekijk dan onderstaand interview met een van onze medewerkers. Kies ook voor het integreren van slimme apparaten in jouw huis of lees eerst verder voor meer informatie.

Offerte aanvragen
×

35 jaar ervaring in elektrotechniek

Installaties voor binnen en buiten

Zakelijke en particuliere markt

Domotica in de zorg

De mogelijkheden van een domotica systeem

Door slimme apparaten middels een KNX domotica systeem aan elkaar te koppelen, kan vrijwel elk huis worden omgebouwd tot een slim huis. Dit geldt ook voor uw huis. Misschien denkt u dat dit best wat kost, maar dit hoeft niet het geval te zijn. U kunt ook eerst kiezen voor een betaalbare standaard basis KNX domotica installatie. Later heeft u nog altijd de mogelijkheid om uw domotica systeem uit te breiden. Zo kunt u voorzichtig stappen zetten met het automatiseren van uw huis. Als het u bevalt, kunt u eenvoudig meer laten automatiseren en breiden wij uw installatie uit. Wanneer u uw huis ombouwt naar en smart home, zal u zien dat u met de jaren steeds meer geld bespaart.

Offerte aanvragen

wat kunnen wij automatiseren

Trend Installatietechniek B.V.

Wat kunnen wij automatiseren?

Wij kunnen diverse apparaten en functies voor u automatiseren. Hierbij kunt u denken aan uw verlichting, zonwering, ruimte temperatuurregeling, beveiliging, audio/video, ketelaansturing en de weergave/rapportage van sensor en actuator informatie. Tijdens het automatiseren van uw apparaten stellen wij uw wensen in. Hierna hoeft u niets meer te doen en kunt u genieten van een slim huis.

Offerte aanvragen

apparatenn

Trend Installatietechniek B.V.

Slimme apparaten

Wilt u slimme apparaten in huis, dan kunt u uw apparaten het beste laten automatiseren door Trend BV. Bij ons bent u altijd zeker van de meeste voordelen, zoals  Jarenlange ervaring: wij zijn jarenlang specialist op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, verlichting, huisautomatisering, domotica, KNX, enzovoort. Gecertificeerd en gediplomeerd: ons personeel is bekend met de nieuwste software, installatietechnieken, standaarden en wet- en regelgeving in de diensten die wij leveren. Zij hebben diverse opleidingen en cursussen succesvol afgerond. Groen bedrijf: Trend BV is een groen bedrijf. Wij scheiden ons bouwafval en laten dit netjes ophalen of voeren dit af. Bij het ophalen en afvoeren werken we samen met bedrijven die zich bezighouden met recyclen, zoals Wecycle. InstallQ erkend installateur: wij beschikken over het InstallQ keurmerk. Deze organisatie bevordert de aanleg van veilige installaties.

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem ge√Įnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan