Trend Installatietechniek B.V.

Over ons

Trend Installatietechniek B.V.

Wij hebben alles in huis om de opdrachtgever terzijde te staan. Met inzicht in de specifieke wensen en behoeften in uiteenlopende sectoren. En een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en toepassingen, blijven wij op de hoogte van de standaarden die horen bij een elektrotechnische installatie.

Offerte aanvragen
×

35 jaar ervaring in elektrotechniek

Installaties voor binnen en buiten

Zakelijke en particuliere markt

Elektrotechniek

Trend Installatietechniek B.V.

Elektrotechniek

U ons inschakelen voor domotica, diverse e-installaties zoals elektrische installaties en laadpalen, beveiligingsinstallatie en voor het realiseren van netwerken en serverruimtes. Wij zijn een erkend installateur. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die er in ons vak gesteld worden.

Offerte aanvragen

Wij komen graag bij u langs

Adviesgesprek

Wij komen graag bij u langs

Iedere aanvraag begint met een adviesgesprek. We komen graag bij u op locatie langs om zo alle verbeteringen en wensen in kaart te brengen. Zo bent u verzekerd van het best haalbare resultaat. In de loop der jaren hebben we tal van projecten door het hele land succesvol afgerond. Zien we u snel?

Neem contact op

Kom jij ons team versterken

Trend Installatietechniek B.V.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die met en onder spanning kunnen werken. Denk jij dat je in ons team past? Bekijk onze openstaande vacatures. Staat er geen vacature tussen voor jou, maar denk je wel dat je in ons team past? Stuur ons altijd een berichtje. Wij staan open voor idee├źn.

Onze vacatures

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem geïnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan