Electrische installaties

Trend Installatietechniek B.V.

Elektrische installatie

Een elektrische installatie gewenst? Trend BV biedt een breed en compleet scala aan diensten binnen de installatietechniek. Hiermee komen wij tegemoet aan vrijwel elke vraag op het gebied van elektrotechnische installaties. Wij beschikken over alles om u als opdrachtgever te ondersteunen en hebben inzicht in specifieke wensen en behoeften in uiteenlopende sectoren. Hierdoor kunnen wij een breed aantal klanten van dienst zijn. Bovendien zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen binnen de installatietechniek.

Offerte aanvragen
×

35 jaar ervaring in elektrotechniek

Installaties voor binnen en buiten

Zakelijke en particuliere markt

Het belang van goede elektrotechniek

Trend Installatietechniek B.V.

Het belang van goede elektrotechniek

Uw elektrische installatie dient geheel op orde te zijn. Of dit nu gaat om een nieuwe of bestaande installatie op het gebied van elektrotechniek. Wanneer er iets niet goed is, kan dit uw bedrijf of organisatie problemen opleveren en uiteindelijk geld kosten. Sterker nog, in sommige gevallen bent u zelfs niet verzekerd als het mis gaat. Trend BV verzorgt de elektrotechniek voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Zo hebben wij al gewerkt voor Ziggo, Reggefiber, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, KPN, etc.

Offerte aanvragen

Type installaties

Trend Installatietechniek B.V.

Type installaties

Wij kunnen diverse type installaties verrichten. Klein of groot en van het aanleggen van bekabeling tot aan een complete domotica installatie. Een van onze specialiteiten is het aanleggen van verlichting. Led verlichting wordt tegenwoordig veel toegepast, wat maakt dat wij de laatste jaren flink gegroeid zijn op dit gebied. Wij verrichten voornamelijk installaties in de utiliteitsbouw als het aankomt op installaties binnen de elektrotechniek. U kunt hierbij denken aan scholen, maar ook aan kantoren, opslagruimtes en winkels. Voor elk type gebouw kunnen wij een elektrische installatie aanleggen.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Trend BV

Trend Installatietechniek B.V.

Waarom kiezen voor Trend BV?

Uw elektrische installatie kunt u het beste overlaten aan Trend BV. Wij bieden u namelijk diverse voordelen. Zo zijn wij een groen bedrijf: Trend BV is een groen bedrijf. Wij scheiden ons bouwafval en laten dit netjes ophalen of voeren dit af. Ook zijn wij InstallQ erkend installateur. Deze organisatie stimuleert de aanleg van veilige installaties.
Wij beschikken over jaren ervaring op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, verlichting, huisautomatisering, domotica, KNX, enzovoort. Ook zijn wij gecertificeerd en gediplomeerd: ons personeel is bekend met de nieuwste software, installatietechnieken, standaarden en wet- en regelgeving.

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem geïnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan