KNX header

Trend Installatietechniek B.V.

KNX

KNX is wereldwijd de standaard voor woning- en gebouw automatisering. Het beschrijft hoe technologie met elkaar moet communiceren. Deze standaard zetten wij altijd in bij domotica systemen en huisautomatiseringen. Met een goede installatie kunnen wij diverse apparaten en hun functies automatiseren. Kies direct voor ons KNX domotica systeem of lees eerst verder voor meer informatie.

Offerte aanvragen
×

35 jaar ervaring in elektrotechniek

Installaties voor binnen en buiten

Zakelijke en particuliere markt

Domotica in de zorg

Wat kunnen wij automatiseren?

Wij kunnen KNX toepassen bij het automatiseren van verlichting, zonwering, ruimte temperatuurregeling, beveiliging, audio/video, ketelaansturing en de weergave/rapportage van sensor- en actuator informatie. Hierdoor hoeft u enkel vooraf gegevens in te stellen, waarna u vervolgens niets meer hoeft te doen. Uw slimme systeem doet de rest en zorgt ervoor dat al uw apparaten volgens uw wensen functioneren.

Offerte aanvragen

KNX gecertificeerd

Trend Installatietechniek B.V.

KNX gecertificeerd

Trend BS is expert op het gebied van het leveren en installeren van KNX domotica installaties. Wij zijn dan ook KNX gecertificeerd. Deze domotica systemen zetten wij in voor uw huisautomatisering, waarbij u de bediening indien gewenst gewoon via uw telefoon of tablet kunt regelen. Hierdoor bedient u ook uw huis als u niet thuis bent en heeft u uw eigen smart home! Wij kunnen elk huis tot een smart home ombouwen. Ook uw huis. Of daar een enorm prijskaartje aan vast zit? Dat hoeft zeker niet zo te zijn, want u kunt altijd starten met een betaalbare standaard basis KNX domotica installatie. Later kunt u dit altijd nog uitbreiden.

Offerte aanvragen

Veel mogelijkheden

Trend Installatietechniek B.V.

Vele mogelijkheden

Met KNX domotica systemen heeft u volop mogelijkheden. U bepaalt zelf wat u wel of niet wilt laten automatiseren en kunt hierin zo ver gaan als u zelf wilt. Als u liever slechts enkele apparaten of functies automatiseert, kan dit uiteraard ook. Misschien wilt u graag thuiskomen terwijl het binnen al lekker warm is of wilt u dat de verlichting rond een bepaald tijdstip vanzelf uitgaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem ge√Įnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan