Domotica header

Trend Installatietechniek B.V.

Domotica

Domotica gewenst? Trend BV is dé specialist in zowel de levering als installatie van domotica systemen. Wij leveren deze systemen voor twee type gebouwen: woningen en bedrijven. Ons doel is om op iedere locatie en voor elke situatie het beste domoticasysteem te installeren.

Offerte aanvragen
×

35 jaar ervaring in elektrotechniek

Installaties voor binnen en buiten

Zakelijke en particuliere markt

Kunnen we u helpen?

Maak een keuze

KNX

KNX

Het systeem voor domotica

Slimme apparaten

Slimme apparaten

Een slim geautomatiseerd huis

Slimme beveiliging

Slimme beveiliging

24/7 slim beveiligd

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Interesse in onze diensten?

Domotica voor woningen

Domotica voor woningen maakt leven een stuk eenvoudiger. Huizen zitten vol met diverse installaties en systemen, zoals airconditioning, rolluiken, jaloezieën, audio/video apparatuur, enzovoort. Deze dien je handmatig in- en uit te schakelen, terwijl het toch veel fijner is als dit automatisch gebeurt? Met domotica worden al deze verschillende systemen op een slimme manier aan elkaar gekoppeld. Zo wordt als vanzelf uw zonwering neer gelaten, komt uw verwarming op temperatuur of gaat uw verlichting aan- of uit.

Offerte aanvragen

Domotica voor bedrijven

Trend Installatietechniek B.V.

Domotica voor bedrijven

Met onze domotica systemen kunnen wij ook veel betekenen voor de professionele markt. Door verschillende systemen toe te passen, maken wij uw gebouw veel slimmer. Dit kunnen wij doen door het energieverbruik te monitoren, uw ramen open en dicht sturen op basis van CO2 waardes of aanwezigheidsmelders te installeren om de verlichting en airconditioning in te schakelen. En dat is slechts een greep uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Domotica in de zorg

Trend Installatietechniek B.V.

Domotica in de zorg

Wenst u domotica in de zorg? Steeds meer klanten willen domotica systemen in de zorg laten installeren, omdat dit de taken binnen deze intensieve sector vereenvoudigt. Trend BV kan een koppeling voor u maken naar verschillende gebouwbeheersystemen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem geïnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan