Laadpaal aanleggen header

Trend Installatietechniek B.V.

Laadpaal aanleggen

Wilt u een laadpaal aanleggen? Laat dit dan over aan de specialisten van Trend BV. Wij kunnen u voorzien van een laadpaal voor bij u thuis of voor uw bedrijf. Zo bieden wij laadpalen voor diverse soorten elektrische auto’s aan. Deze installeren wij bovendien graag voor u. Laat direct een laadpaal aanleggen of lees verder voor meer informatie over onze werkwijze en voordelen.

Offerte aanvragen
×

35 jaar ervaring in elektrotechniek

Installaties voor binnen en buiten

Zakelijke en particuliere markt

Geheel ontzorgd

Trend Installatietechniek B.V.

Geheel ontzorgd

Wilt u een laadpaal aanleggen, maar liever geen hele paal op uw oprit? Dan bieden wij ook de optie om een oplaad station aan uw muur te bevestigen. Dit scheelt ruimte op uw oprit. Bij Trend BV nemen wij uw zorgen graag uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw merk auto en het type aan ons door te geven. Wij sturen dan de lijst met verschillende laadpalen door en het door ons geadviseerde laadstation bij uw auto. Nadat u uw keuze maakt, wordt de installatie door een van onze specialisten uitgevoerd.

Offerte aanvragen

Onze laadstations

Trend Installatietechniek B.V.

Onze laadstations

Wij werken met EVbox laadstations. Dit zijn laadstations van hoge kwaliteit. De EVbox wordt in verschillende top 5 en top 10 lijsten benoemd als een van de beste laadstations die op dit moment verkrijgbaar zijn. Daarom bieden wij de EVbox aan. Bij Trend BV streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit. De EVbox sluit dan ook helemaal aan bij onze visie.

Offerte aanvragen

Daarom kiest u voor ons

Trend Installatietechniek B.V.

Daarom kiest u voor ons

Een laadpaal aanleggen is een aangewezen klus voor Trend BV. Kiest u voor ons, dan kiest u ook voor vele andere voordelen. Wij zijn een groen bedrijf en scheiden ons bouwafval.
Bij het ophalen en afvoeren werken we samen met bedrijven die zich bezighouden met recyclen. Ook hebben wij jarenlange ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in installatietechniek, elektrotechniek, verlichting, huisautomatisering, domotica, KNX, enzovoort.
Bovendien zijn wij gecertificeerd en gediplomeerd: ons personeel is bekend met de nieuwste software, installatietechnieken, standaarden en wet- en regelgeving. Zij hebben diverse opleidingen en cursussen succesvol afgerond. Ook zijn wij InstallQ erkend installateur.  Deze organisatie stimuleert de aanleg van veilige installaties.

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

Klantervaringen

Vera Hogewoning
Vera Hogewoning
2021-01-22
Trend Installatietechniek is een goede professionele partij om mee te werken. Snelle reactie, vriendelijke monteurs en goede kwaliteit. Een partij die ik van harte kan aanbevelen voor alle installatie werkzaamheden en in het bijzonder beveiligingsinstallaties.
Hugo de Vries
Hugo de Vries
2020-11-26
Wij hadden een oud bus systeem in ons huis PHC Systeem van PEHA. Na een blikseminslag waren alle componenten defect geraakt en was dit systeem niet meer leverbaar. Hiervoor moesten we op zoek naar een alternatief systeem. Na diverse aanvragen kwamen bij de heren van Trend Installatietechniek uit voor een KNX systeem. Al snel kwamen zij bij ons inventariseren wat voor systeem er aanwezig was en wat de mogelijkheden zijn met een nieuw KNX systeem. Offerte opgesteld en bij ons thuis e.e.a. toegelicht. Het duurde even voordat ze aan de slag konden maar uiteindelijk werd er gestart. Er werd netjes gewerkt en de mannen waren keurig op tijd. De verlichting werd hier en daar nog geupgraded met LED verlichting en LED strips. Ook is het verwarmingssysteem nu meegenomen in de KNX installatie ( was voorheen niet zo) Bij de vloerverdeler nieuwe klepjes en een verwarmingsregelaar geplaatst en zitten er nu behaaglijk bij. We hebben nu een mooi compleet KNX systeem dankzij deze mannen. Bedankt voor de prettige ervaring.
Antwan Hendriksen
Antwan Hendriksen
2020-11-03
Snelle service! Onze warmtepomp thuis hield er mee op waardoor wij in de kou zaten en de regeling met ons domoticasysteem was daardoor in de war. Dit bedrijf reageerde snel op ons belletje en hebben dezelfde dag nog ervoor gezorgd dat onze CV ketel het tijdelijk overnam en de regeling weer in orde gemaakt. Bedankt voor de snelle service. Groeten fam. Hendriksen
Peter Van Vliet
Peter Van Vliet
2014-03-21
Trend heeft bij ons nieuwbouw huis in Woerden een KNX systeem geïnstalleerd. Deze hebben in de ontwerpfase van ons huis goed meegedacht en advies gegeven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze mannen en hebben nog steeds goed schik van onze installatie!
Trend Installatietechniek B.V.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

0318 516 302
info@trendbv.nl

Ma t/m vr. van 08.00 tot 17.00

Vraag offerte aan